Prikupite nove kontakte, povećajte aktivaciju kupaca i potaknite dodatnu prodaju korištenjem SMS nagradnih igara

KOMPLETNO RJEŠENJE ZA SMS NAGRADNE IGRE

Putem SMS-a možete jednostavno organizirati nagradne igre i natječaje. Ne postoji učinkovitiji kanal od SMS-a za stupanje u kontakt s postojećim i novim kupcima, pogotovo kada je riječ o zabavnom sadržaju poput nagradnih igara.

Sudjelovanje u nagradnim igrama putem SMS-a je intuitivno i omogućava korisnicima da se prijave brzo i jednostavno, gdje god se oni nalazili. Nagradna igra se najčešće oglašava tradicionalnim marketinškim kanalima – časopisi, letci, pakiranje proizvoda, posteri u trgovinama, itd. Sve što sudionici trebaju je poslati SMS sa ključnom riječi na dedicirani kratki broj.

Nudimo Vam kompletno rješenje za čitavu proceduru nagradne igre, koja uključuje automatizirano izvlačenje dobitnika i obavještavanje pobjednika putem našeg korisničkog sučelja.

Saznajte kako do novih kupaca organiziranjem jednostavnih SMS nagradnih igara.

KONTAKTIRAJTE NAS

PREDNOSTI SMS NAGRADNIH IGARA

Povećana aktivacija kupaca

Zatražite od kupaca da unesu broj računa kako bi sudjelovali u nagradnoj igri – tako ćete ih motivirati da posjete Vašu fizičku trgovinu.

Motivacija za dodatne kupnje

Nakon što se korisnici uspješno prijave za nagradnu igru, pošaljite im kupon kako biste ih dodatno motivirali za kupnju.

Prilikom organiziranja nagradne igre valja imati na umu i pravne aspekte. Nagradne igre regulirane su Zakonom o igrama na sreću. Za različite tipova igara (nagradna igra i nagradni natječaj) postoje različita pravila. Naši iskusni stručnjaci pomoći će Vam oko svih pravnih aspekata - javite nam se za besplatne konzultacije.

Generiranje novih kontakata

SMS nagradne igre izvrstan su način za prikupljanje novih kontakata kojima u budućnosti možete slati marketinške kampanje. Interaktivnim i zanimljivim pristupom možete stvoriti solidnu bazu kupaca.

Praćenje cijele nagradne igre putem jednog korisničkog sučelja

Putem naše platforme za nagradne igre možete pratiti čitav tijek Vaše nagradne igre i analizirati rezultate. Pratite korisnike od prijave pa sve do trenutka kada iskoriste vaučer ili kupon, sve unutar istog sučelja.

Pružit ćemo savjetovanje, tehnologiju i sve potrebne elemente za uspješnu organizaciju nagradnih igara putem SMS-a.

Kontaktirajte nas